De man en de vrouw raakten beiden gewond bij het ongeluk met de tandem.
Volledig scherm
De man en de vrouw raakten beiden gewond bij het ongeluk met de tandem. © Stefan Verkerk / News United

Man zwaargewond bij ongeluk met elektrische tandem in Vaassen

Twee mensen zijn vanmiddag bij Vaassen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval met een elektrische tandem. Het gaat om een man en een vrouw. De man is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Omstreden slachterij Gosschalk mag ook na zes weken nog niet open: ‘Verschrikkelijke situatie’
  PREMIUM
  VIDEO
  4

  Omstreden slachterij Gosschalk mag ook na zes weken nog niet open: ‘Verschrik­ke­lij­ke situatie’

  De beruchte slachterij Gosschalk in Epe blijft dicht. Voor de vierde keer is een ingediend plan van aanpak afgekeurd. Dat heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bekendgemaakt. Er is nog altijd onvoldoende vertrouwen of het dierenwelzijn gewaarborgd is. De mededeling is gekomen op het moment dat tientallen medewerkers werden geïnformeerd over de laatste stand van zaken.
 2. Gooit Eper politiek deuren dicht? Daar wordt nu toch over getwijfeld
  PREMIUM

  Gooit Eper politiek deuren dicht? Daar wordt nu toch over getwijfeld

  Gaan de deuren voortaan definitief in het slot, als het ‘presidium’ van de gemeenteraad vergadert? Burgemeester Tom Horn vindt dat een goed idee, sinds begin dit jaar tot zijn verrassing bleek dat iedereen nu nog aan mag schuiven als de fractievoorzitters procedurele zaken bespreken. Over een voorstel om het plaatselijke Reglement van Orde te laten aansluiten bij ‘de gewenste praktijk’ zijn echter twijfels ontstaan. Pas later hakt de raad de knoop door.
 3. Bestuurscrisis in Epe verscherpt: coalitiepartij dreigt met uitstappen
  PREMIUM
  1

  Bestuurs­cri­sis in Epe verscherpt: coalitie­par­tij dreigt met uitstappen

  Gemeentebelangen stapt uit de coalitie in Epe indien de grootste fracties niet snel orde op zaken stellen. Dat zegt fractievoorzitter Jan van Limburg. Hij noemt het onaanvaardbaar dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de problemen in het college van burgemeester en wethouders. Na het opstappen van wethouder Robert Scholten en ook diens opvolger Michiel Wiersinga, is de ontstane vacature nog steeds niet ingevuld.

Veluwe