McDonald’s stopt met afname vlees bij slachterij Gosschalk in Epe: klanten lopen weg na beelden dierenmishandeling

UPDATEAl twee klanten van Gosschalk uit Epe hebben de banden met het slachthuis verbroken. Zowel Stichting de Wroetstal, die er tot vandaag wroetvarkens liet slachten, als rundvleesafnemer McDonald’s neemt die maatregel. Die volgt na het schokkende nieuws van gisteren, toen bekend werd dat stalmedewerkers de varkens en koeien mishandelen. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil dat Gosschalk per direct dichtgaat. 

28 reacties

 • Fraaije

  2 jaar geleden
  Als men alle muren van slachthuizen nu eens van glas zou maken. Dan hield deze waanzin zo op. Mensen sluiten hun ogen keer op keer voor dit leed en vertellen zichzelf sprookjes over diervriendelijke vleesproductie en jagersinstinct. Word wakker, dit is alleen maar doodziek.
 • T Bruins

  2 jaar geleden
  De meest walgelijke zoogdiersoort die er bestaat. De mens !!
 • Robbert Scholten

  2 jaar geleden
  Jammer dat klanten verdwijnen, ook van de werkgelegenheid,een betere bedrijfsleiding moet toch voldoende zijn en een alerte ondernemingsraad,wat is de rol daarvan in deze
 • Toni Strijkert

  2 jaar geleden
  Iedereen buitelt over elkaar heen ,zijn net kippen zonder kop . Zien een filmpje en ach en wee iedereen is boos mààr waarom hoor ik niemand als het Offerfeest weer eens gestart wordt , want wat daar gebeurt heb je geen filmpje voor nodig hoor ,een koe die stikt in z`n eigen bloed,schaap wat levend gevilt gaat worden enz enz. Hypocriet volk zijn we geworden ,hoop bla bla en morgen ?? Zitten ze gewoon weer bij McDonald`s of de Burger King dikke plakken vlees naar binnen te schuiven
 • Nijman

  2 jaar geleden
  Voor u nu gelijk hypocriet reageert, dit is het gevolg van uw eigen stemgedrag. Dit komt door het falend kabinetsbeleid rondom arbeidsmigranten. Omdat de Nederlandse regering weigert hier in te grijpen en er allerlei dubieuze constructies met buitenlandse uitzendbureaus mogelijk. Dwing bedrijven mensen in dienst te nemen. Dan wordt er beter geselecteerd bij de poort. Vergis u niet, Rutte zit in het zadel voor de welgestelden en bedrijven, ondanks zijn sociale voorkomen.