Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Na 28 jaar wéér verlenging tbs geëist in incestzaak Epe: ‘Hoe lang gaat het getouwtrek met mij nog door?’

Gerrit van Z., een van de veroordeelden in de geruchtmakende Eper incestaffaire uit de jaren tachtig en negentig, zit al 28 jaar vast met een tbs-maatregel, en daar komen wat betreft de officier van justitie nog zeker twee jaar bij. Het gevaar dat hij nog eens de fout in gaat met jonge kinderen wordt als hoog ingeschat.

4 reacties

 • Marijn de Jonge

  5 maanden geleden
  Wat heeft al die jaren peperdure behandeling nu eigenlijk opgeleverd. Geboren recidivist. Walgelijk.
 • henk hartog

  6 maanden geleden
  Gewoon verlengen..ja is wat he al dat getouwtrek ? Wat wil je dan ? Elk dader verdient dit. In de USA weten ze wel raad ermee. Knijp in je handen dat je hier zit. Ontbijt , Lunch, Diner , tv en internet. Wat wil je nog meer ?
 • Auke de Jager

  6 maanden geleden
  Levenslang!
 • Marianne Klaasen

  6 maanden geleden
  Deze man moet nooit meer van TBS af komen. Het is een verschrikkelijke zaak geweest. Hoe durf je dan te vragen om dit figuur onder TBS uit te laten komen? Moeten er weer slachtoffers vallen? Ik word helemaal misselijk van de redenatie van zijn advocaat. Het is toch zo klaar als een klontje dat dit figuur weer in herhaling zal vallen? Hij geeft het zelf immers aan. Opsluiten en nooit meer loslaten is mijn advies. Word er ook nog eens aan de slachtoffers gedacht?