Volledig scherm
foto Cees Baars © Cees Baars

Nieuw hoofdkantoor Wibra in Epe

EPE - Textielketen Wibra bouwt een nieuw hoofdkantoor en een nieuwe bedrijfshal aan de Hammerstraat in Epe. Woensdagochtend wordt hiervoor de eerste paal geslagen.

Wibra bouwt een geheel nieuw hoofdkantoor met een vloeroppervlakte van bijna 3500 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Aan het kantoorpand komt een bedrijfshal van bijna 6000 vierkante meter en een hoogte van 12,5 meter. Het huidige kantoor wordt gerenoveerd en krijgt een bestemming als deels kantoor, deels losruimte. Het totale complex van Wibra beslaat na de nieuwbouw ruim 23.000 vierkante meter, verdeeld over meerdere bouwlagen. Daarnaast heeft het bedrijf nog een magazijn aan de Runnenbergweg in Vaassen en huurt het opslagruimte in de voormalige Berghuizer Papierfabriek in Wapenveld.

De nieuwbouw is ontworpen door Buro Henk Palm-Epe en wordt gerealiseerd door aannemersbedrijf M. Bijsterbosch BV uit Epe. Verwacht wordt dat de bouwwerkzaamheden al met al anderhalf jaar in beslag zullen nemen. Het winkelimperium biedt werk aan zo'n 2700 mensen. Vanuit het hoofdkantoor in Epe worden 280 Wibra-winkels aangestuurd in Nederland en België.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Veluwe