Vanwege de gevaarlijke gas- en elektravoorziening liet de gemeente Epe camping 't Hertenhof in Vaassen afsluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanwege de gevaarlijke gas- en elektravoorziening liet de gemeente Epe camping 't Hertenhof in Vaassen afsluiten. © Gep Leeflang, inzet: Hans van de Vlekkert

‘Ombudsman’ Jan gaat er persoonlijk voor zorgen dat risicocamping in Vaassen weer open gaat

VIDEODe Vaassense risicocamping 't Hertenhof gaat weer open, zegt de ‘regionale ombudsman’ Jan Kaiser. Kaiser wil daar persoonlijk voor zorgen. Onduidelijk is of campingeigenaar Cees Bakker geld heeft om de veiligheidsmaatregelen te nemen die de gemeente Epe eist, maar Kaiser is bereid om dat voor te schieten. ,,Desnoods koop ik de camping van hem’’.

2 reacties

 • Wilbert Boekholt

  1 maand geleden
  Ik vind het leuke en gezellige camping
 • Chris Huisman

  1 maand geleden
  Het kan aan mij liggen. Maar van “belangeloos” krijg ik een onderbuikgevoel. Of er moet zoveel wrok naar de gemeente zijn, of er speelt wel degelijk belang bij het eventuele kopen van de camping. Het is jammer dat het zo ver heeft moeten komen, maar ik ben van mening dat de gemeente de juiste beslissing heeft genomen. Na het constateren kun je eenmaal niet meer wegkijken als er een gevaarlijke situatie is. Ik begrijp dat de financiële situatie nijpend is voor de eigenaar. Maar gaat het mis….
 1. Inwoners Epe op achterste benen over noodhuisvesting vluchtelingen: ‘Deze locatie deugt niet’
  PREMIUM
  15

  Inwoners Epe op achterste benen over noodhuis­ves­ting vluchtelin­gen: ‘Deze locatie deugt niet’

  Inwoners van Epe staan op hun achterste benen over de aankondiging dat de gemeente verspreid over de dorpen noodhuisvesting realiseert voor circa 250 Oekraïense vluchtelingen en asielzoekers. Ze vinden het schandalig dat er zonder enig overleg wordt aangekondigd dat ‘in hun achtertuin’ noodwoningen komen of gemeentelijk vastgoed wordt aangepast. Ook de gemeenteraad heeft kritiek.

Veluwe