Dinsdag was er opnieuw een schuurbrand in Epe. Het is de achtste brand in korte tijd. Eerder werden de brandweerkorpsen van Epe, Oene en Oldebroek opgeroepen voor een chalet die in brand stond op een vakantiepark aan de Tongerenseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Dinsdag was er opnieuw een schuurbrand in Epe. Het is de achtste brand in korte tijd. Eerder werden de brandweerkorpsen van Epe, Oene en Oldebroek opgeroepen voor een chalet die in brand stond op een vakantiepark aan de Tongerenseweg. © Stefan Verkerk/ News united

Onrust in Epe na achtste brand: 'Hoe ga ik dit nu weer uitleggen'

Terwijl twee verdachten in de cel zitten voor een reeks branden in Epe, ontstond er gisterochtend opnieuw brand in het Veluwse dorp. Weer op camping Koekamp en weer lijkt de oorzaak brandstichting. Het zorgt voor onrust. ,,Misschien is er wel een copycat actief."

  1. ‘Ombudsman’ in de bres voor Jan Willem, die huis kwijt is door hekken om risicocamping in Vaassen
    PREMIUM
    met VIDEO

    ‘Ombudsman’ in de bres voor Jan Willem, die huis kwijt is door hekken om risicocam­ping in Vaassen

    ,,Nu sta ik weer op straat.’’ Jan Willem van Duuren zei het met tranen in de ogen, toen handhavers van de gemeente Epe hekken plaatsten om camping ’t Hertenhof in Vaassen. En ook campinghouder Cees van Dam mag z’n huis niet meer in, voegde hij eraan toe; waar moeten ze nu naartoe? De ‘regionale ombudsman’ Jan Kaiser springt op de bres. Hij stapt naar de rechter wegens ‘een onrechtmatige daad’.

Veluwe