Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Opnieuw financiële problemen bij taxibedrijf Ordelman in Epe

Taxibedrijf Ordelman uit Epe lijkt opnieuw met financiële problemen te kampen. De chauffeurs hebben deze week een mail gekregen van het bedrijf waarin staat dat de lonen niet overgemaakt kunnen worden. Het bedrijf van Evertjan Ordelman ging in 2016 failliet, maar maakte toen een doorstart.

Twee (ex-)chauffeurs van Taxi Ordelman Epe doen hun beklag over betalingsachterstanden van hun voormalige werkgever. ,,Ik krijg nog 900 euro’’, zegt Silvia Schep uit Wezep, die in juni voor het laatst ritten reed voor het bedrijf. ,,Al maanden krijgen we ons loon tien dagen te laat, maar het loon van juni hebben we helemaal nog niet gekregen.’’ Schep stelt daardoor zelf in de problemen te komen en overweegt een advocaat in te schakelen.

  1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
    PREMIUM

    Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

    Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.

Veluwe