Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Opnieuw financiële problemen bij taxibedrijf Ordelman in Epe

Taxibedrijf Ordelman uit Epe lijkt opnieuw met financiële problemen te kampen. De chauffeurs hebben deze week een mail gekregen van het bedrijf waarin staat dat de lonen niet overgemaakt kunnen worden. Het bedrijf van Evertjan Ordelman ging in 2016 failliet, maar maakte toen een doorstart.

Twee (ex-)chauffeurs van Taxi Ordelman Epe doen hun beklag over betalingsachterstanden van hun voormalige werkgever. ,,Ik krijg nog 900 euro’’, zegt Silvia Schep uit Wezep, die in juni voor het laatst ritten reed voor het bedrijf. ,,Al maanden krijgen we ons loon tien dagen te laat, maar het loon van juni hebben we helemaal nog niet gekregen.’’ Schep stelt daardoor zelf in de problemen te komen en overweegt een advocaat in te schakelen.

  1. Als burgemeester van Epe moet Van der Hoeve soms op z’n handen zitten: ‘Mensen maken het heel persoonlijk’
    PREMIUM
    interview + video

    Als burgemees­ter van Epe moet Van der Hoeve soms op z’n handen zitten: ‘Mensen maken het heel persoon­lijk’

    Van topambtenaar naar burgemeester. In de nadagen van zijn carrière maakte Hans van der Hoeve (67) de voor hem ultieme stap. Hij belandde in de streek waar hij als kleine jongen is opgegroeid, alsof het zo moest zijn. Komende week neemt hij na negen jaar afscheid van de gemeente Epe. Wij spreken hem over een enerverende periode en lichten er drie gebeurtenissen uit. ,,Ik heb wel eens nachten wakker gelegen.”

Veluwe