Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Opnieuw financiële problemen bij taxibedrijf Ordelman in Epe

Taxibedrijf Ordelman uit Epe lijkt opnieuw met financiële problemen te kampen. De chauffeurs hebben deze week een mail gekregen van het bedrijf waarin staat dat de lonen niet overgemaakt kunnen worden. Het bedrijf van Evertjan Ordelman ging in 2016 failliet, maar maakte toen een doorstart.

Twee (ex-)chauffeurs van Taxi Ordelman Epe doen hun beklag over betalingsachterstanden van hun voormalige werkgever. ,,Ik krijg nog 900 euro’’, zegt Silvia Schep uit Wezep, die in juni voor het laatst ritten reed voor het bedrijf. ,,Al maanden krijgen we ons loon tien dagen te laat, maar het loon van juni hebben we helemaal nog niet gekregen.’’ Schep stelt daardoor zelf in de problemen te komen en overweegt een advocaat in te schakelen.

  1. Veluwse gemeenten luiden alarmbel over verdwijnen goedkope zorgverzekering: ‘Zorgmijding, armoede en hogere schulden zijn het gevolg’
    PREMIUM

    Veluwse gemeenten luiden alarmbel over verdwijnen goedkope zorgverze­ke­ring: ‘Zorgmij­ding, armoede en hogere schulden zijn het gevolg’

    Inwoners met een laag inkomen dreigen in financiële problemen te komen door het verdwijnen van de gemeentepolis. Daarvoor waarschuwen wethouders in de gemeente Heerde, Hattem, Epe en Brummen. Zij vinden in een brandbrief aan het Rijk dat minister Bruno Bruins (Medische Zorg) en staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken) moeten ingrijpen.

Veluwe