FvD vindt dat Epe nog steeds steken laat vallen. Bijvoorbeeld rond de noodhuisvesting van statushouders, zoals hier in Vaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
FvD vindt dat Epe nog steeds steken laat vallen. Bijvoorbeeld rond de noodhuisvesting van statushouders, zoals hier in Vaassen. © Archief, Jan Zweekhorst

Opnieuw onderzoek naar bestuurscultuur Epe? CDA ziet daar nut wel van in

Misschien moet de gemeente Epe nogmaals onderzoek doen naar het functioneren van de lokale democratie... Het CDA vindt dat een serieuze optie, om te zien wat de samenleving merkt van de omslag die de gemeente heeft beloofd. Er moet nog heel veel gebeuren om het vertrouwen van de inwoners te herstellen, denkt de partij.

3 reacties

 • D Pit

  2 maanden geleden
  Dat FvD locaties ongeschikt acht voor asielzoekers is geen verrassing lijkt mij. Een locatie wel geschikt vinden, dat zou pas verbazingwekkend zijn. Ik heb in heel wat gemeenten gewoond, maar nog nooit zoveel wonderlijk en onbegrijpelijk gedoe gezien als hier. Gedoe waarvan je je soms kunt afvragen of dat nou eigenlijk wel de bedoeling van de regels was. Misschien toch een gevolg van 2 precies even grote dorpen waarbij de 1 zich achtergesteld voelt? Emst dan maar als hoofdstad! :-)
 • B.J. Mastenbroek

  2 maanden geleden
  Tja, als zo'n D66 raadslid het onterecht onder druk zetten van de familie Vlekkert met hun vakantiehuisje en de gemeente het zelfs tot een rechtszaak laat komen, fris denken noemt, kunnen we niet veel verwachten van die "nieuwe" bestuurscultuur.
 • Coos Paulusma

  2 maanden geleden
  Dit college zit er nog geen jaar. Geef ze alsjeblieft meer tijd om de puinhopen van het vorige college op te ruimen. Wij moeten ons ook realiseren dat sommige beslissingen van het vorige college juridisch niet terug te draaien zijn. En ook dit nieuwe college kan het natuurlijk niet iedereen volledig naar de zin maken. Ook Epe wordt verplicht om asielzoekers en statushouders te huisvesten. Ik ben wel benieuwd hoe dit college omgaat met de heikele situatie rond de ‘nieuwe Boskamp’.