Terwijl rechtszaken nog lopen, is naast het Eper hertenkamp de bouw van een nieuwe kiosk al voorbereid.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl rechtszaken nog lopen, is naast het Eper hertenkamp de bouw van een nieuwe kiosk al voorbereid. © Gep Leeflang

Opnieuw ophef over kiosk Epe: shovel maakt plek al vrij terwijl er nog zeven rechtszaken lopen

Epe maakt zich schuldig aan onbehoorlijk bestuur. Dat stelt John van Barneveld, de man die decennialang een kiosk had bij het Eper hertenkamp totdat de gemeente die liet slopen. Een stuk of zeven rechtszaken lopen daar nog over, zegt hij, maar nog voor ‘het recht heeft gesproken’ wordt de bouw van een nieuwe kiosk al voorbereid. ,,Schandalig.’’

13 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het laakbaar,lekker snel opgeruimd,ik vind zeker dat er een hele hoge schadevergoeding moet worden betaald ,bv 10.000 euro
 • Julius Bruins

  2 maanden geleden
  Er komt toch een verbod op hertenkampen? Hekwerken weghalen, bomen planten, parkeerplekken weghalen en dan zijn er helemaal geen horecakeetjes nodig.
 • A. Draaijer

  2 maanden geleden
  Het is zeker niet allemaal netjes gegaan. De opstelling van de gemeente laat echt te wensen over. Maar ook Van Barneveld is geen lieverdje in dit dossier. Feit is dat hij telkens ongelijk krijgt van de rechterlijke macht. En door zijn houding nu loopt alles vertraging op en krijgt Episch Centrum niet de kans verder te gaan met het mooie project. Daarnaast heeft Van Barneveld ook nog steeds een commercieel belang van uitstel nieuwe uitbater. Hij verkoopt nu meer ijs aan de andere kant van de hei.
 • Coos Paulusma

  3 maanden geleden
  @Henk Liefers. Voor zover ik weet heb ik niet met u geknikkerd, meneer Liefers. En welk soort bedoelt u precies?
 • Henk Liefers

  3 maanden geleden
  @paulusma, ook jouw politieke vriendjes lossen dit niet op, dus wat is er over van die mooie praatjes van het huidige college over vertrouwen, helemaal niets, het enige waar jij je druk over maakt is, de bouw van een verzorgingshuis te traineren, maar ja dat kun je van jouw soort verwachten.