Het pand van het voormalige driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand van het voormalige driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. © Eigen foto

Pand van voorheen De Leest in Vaassen kopen? Vraagprijs: 875.000 euro

Wie op zoek is naar een pand om zijn restaurantaspiraties na te jagen, zou met het pand waar tot eind vorig jaar driesterrenrestaurant De Leest zat, nog wel eens een leuke start kunnen maken. Jacob Jan Boerma en Kim Veldman bieden het te koop aan. Vraagprijs: 875.000 euro.

In een oorspronkelijk oude schoenmakerij, het pand werd gebouwd in 1934, runden Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim Veldman sinds 2002 restaurant De Leest. Een jaar later kregen ze hun eerste Michelinster, gevolgd door een tweede in 2007 en een derde in 2014. Eind vorig jaar sloten ze de deuren om tijd vrij te maken voor hun zoontje en nieuwe culinaire aspiraties.

 1. Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territorium uit
  PREMIUM
  video

  Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territori­um uit

  Dat de wolven op de Noord-Veluwe op verkenningstocht zijn, bleek onlangs al uit drollen die werden gevonden op plekken die voorheen nog wolf-vrij waren. Nu zijn er ook bewegende beelden die bewijzen dat de roedel hun Veluwse territorium uitbreidt. Boswachter Lennard Jasper Staatsbosbeheer Noord-Veluwe stelt ze namens het Wolvenmeldpunt beschikbaar. ,,Dit zijn beelden waar we niet op hadden gerekend.’’
 2. Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

  Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

  Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Steven uit Epe zit na de uitzending van zondag, waarin te zien was hoe boerin Annemiek hem wegstuurde, met een ontplofte mailbox. Hij kreeg zo veel berichten van kijkers, dat hij ze nog niet allemaal heeft kunnen lezen. Volgens de redactie van de boerendatingshow gaat het om ‘lieve berichtjes’ die Steven via de mail en social media ontvangt en is hij totaal overdonderd.

Veluwe