De schuur brandde volledig uit.
Volledig scherm
De schuur brandde volledig uit. © Stefan Verkerk

Politie vermoedt hennepkwekerij in afgebrande schuur in Epe

De politie vermoedt dat er een hennepkwekerij gevestigd was in de schuur aan de Molenweg in Epe die dinsdagochtend volledig afbrandde. Dat stelt de politie op basis van onderzoek dat naar de brand is gedaan.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Bestuurscrisis in Epe verscherpt: coalitiepartij dreigt met uitstappen
  PREMIUM
  1

  Bestuurs­cri­sis in Epe verscherpt: coalitie­par­tij dreigt met uitstappen

  Gemeentebelangen stapt uit de coalitie in Epe indien de grootste fracties niet snel orde op zaken stellen. Dat zegt fractievoorzitter Jan van Limburg. Hij noemt het onaanvaardbaar dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de problemen in het college van burgemeester en wethouders. Na het opstappen van wethouder Robert Scholten en ook diens opvolger Michiel Wiersinga, is de ontstane vacature nog steeds niet ingevuld.

Veluwe