Volledig scherm

Politie vindt wapens en illegale stokerij op chaletpark in Epe

EPE - Vuurwapens, munitie en een illegale drankstokerij met daarbij een voorraad alcoholhoudende dranken. Dat vond de politie dinsdagochtend tijdens een gecoördineerde actie op bungalowpark De Beekhorst in Epe. In totaal werden er acht aanhoudingen verricht.

Inspecteurs en medewerkers van de politie, de belastingdienst, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de gemeente Epe hebben dinsdagochtend in alle vroegte een inval gedaan in chaletpark De Beekhorst aan de Bijsterbosweg 8 in Epe.

Vanaf 05.00 uur deden de betrokken partijen op de camping in Epe onderzoek naar criminele activiteiten, naar illegale permanente bewoning en naar mensen die zorg nodig hebben. De instanties hadden de afgelopen tijd diverse meldingen binnengekregen van misstanden op deze vlakken. Bewoners, eigenaren en de huisjes werden nauwkeurig gecontroleerd. Wanneer er geen onrechtmatigheden werden geconstateerd bij een gecontroleerde persoon rkeeg hij of zij een groene kaart en kan hij of zij vrijelijk het park weer op en af.

Chaletpark De Beekhorst van de familie Van Zuuk, ligt in Epe-Noord aan de rand van bossen en heide in de directe nabijheid van natuurgebied de Renderklippen, met de schaapskooi en schaapskudde en vele sprengen, beken en dellen.

Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
© Maarten Sprangh

Veluwe