Volledig scherm
Artist Impression: Team3D Twello

Praten over entree wijk 'Klaarbeek' in Epe

EPE - Toekomstige en huidige bewoners van de wijk 'Klaarbeek' in Epe kunnen volgende week donderdag, 3 november, meepraten over de uitstraling en woningindelingen. Het grootste deel van de wijk in het zuiden van Epe heeft haar vorm gekregen en wordt al een tijdje bewoond.

Volgend jaar worden er nog 38 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd in een setting. Voor beide woningtypes komen er woningen voor gezinnen en voor senioren.

Inspraak
Over hoe dat laatste deel van de Klaarbeek eruit komt te zien, mag iedereen meedenken. Daarvoor vindt een inspraakavond plaats, op donderdag 3 november. Iedereen is welkom tussen 19.30 en 21.00 uur in het clubgebouw van IJsbaan De Klaarbeek.

Er zijn al drie fases van de wijk te koop aangeboden. Rond de jaarwisseling komt er ook nog een inschrijfperiode voor een vierde fase. In totaal komen er 271 woningen te staan in de nieuwe wijk aan de zuidzijde van Epe, rondom de eeuwenoude Klaarbeek, die dwars door de nieuwe woonwijk stroomt en waar de wijk zijn naam aan ontleent.

Veluwe