Jacob Jan Boerma in een leeg restaurant De Leest. Ondanks kopzorgen over de verkoopvan het pand en het draaien van zijn restaurant No Rules in Amsterdam, begint de driesterrenchef toch nog iets nieuws: Fine Fleur in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacob Jan Boerma in een leeg restaurant De Leest. Ondanks kopzorgen over de verkoopvan het pand en het draaien van zijn restaurant No Rules in Amsterdam, begint de driesterrenchef toch nog iets nieuws: Fine Fleur in Antwerpen. © Hans van de Vlekkert

Sterrenchef Boerma opent na harde corona-klappen tóch nieuw restaurant over de grens: ‘Ik mis het’

InterviewSlapeloze nachten heeft hij sinds kort. Dat had Jacob Jan Boerma niet eerder in zijn lange carrière als chefkok. Nu hij alle zeilen bij moet zetten om pizzarestaurant No Rules in Amsterdam overeind te houden en het pand waar voorheen zijn driesterrenzaak de Leest zat, maar niet verkocht wordt. ,,Het is vijf voor twaalf.”

  1. Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen
    Play

    Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen

  2. Gommers: 'Horeca kan pas open als risicogroep beschermd is'
    Play

    Gommers: 'Horeca kan pas open als risico­groep beschermd is'

Veluwe