2011: Marc Overmars reikt de prijzen uit tijdens 'zijn' toernooi.
Volledig scherm
2011: Marc Overmars reikt de prijzen uit tijdens 'zijn' toernooi. © Pim Velthuizen

SV Epe bedankt Marc Overmars voor bewezen diensten: jeugdtoernooi draagt niet langer zijn naam

pollHet internationale jeugdtoernooi dat SV Epe traditiegetrouw met Pasen houdt, draagt niet langer de naam van Marc Overmars. ,,Zijn gedragingen passen niet bij de normen en waarden van onze club.’’

5 reacties

 • frank vrij

  1 jaar geleden
  bah vieze man , gewoon erg ziek in het hooft zullen nog wel meer ajakuss vriendjes uit de kast komen,
 • Roy Wesselink

  1 jaar geleden
  Wat Marc Overmars gedaan heeft is verwerpelijk en walgelijk, maar er dient wel een onderzoek te volgen. Mogelijk hebben de dames ook een hand in eigen boezem te steken? Hij heeft veel betekend voor svEpe, Go Ahead Eagles en voor Ajax . Rehabilitatie moet mogelijk zijn
 • Ana Vatos

  1 jaar geleden
  Overmars heeft geen toekomst meer. Wellicht bruidspaartjes rijden met de auto's die hij voor zijn pa heeft aangeschaft. Wel op de weg blijven letten Marc!
 • Henk Renzebrink

  1 jaar geleden
  Ondanks dat best enige begrip op kan brengen voor de dames die hier hinder van ondervinden/last hebben, vraag ik mij toch wel af welke reacties zij zelf als reactie geplaatst hebben. Het lijkt mij dat als iemand "ongepaste" appjes verstuurt en er komen geen reacties, de lol er gauw af is. Zijn de reacties juist aanmoedigend, dan is dit juist een stimulans om (nog) verder te gaan. Waar is hier het einde. Uitwassen daargelaten, gaan we naar een zeer krampachtige samenleving vol wantrouwen.
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Overmars wist niet dat hij met overschrijdend gedrag bezig was en wil nu graag rust: wat een klein kind.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?