Het idee om vakantiehuisjes tijdelijk te gebruiken als werkplek is afkomstig van Jan Lowin IJzerman (.) en Marijn Ruijl (r.). Wouter van Reeven (m.) van De Jagerstee in Epe stelt zijn vakantiepark hiervoor beschikbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het idee om vakantiehuisjes tijdelijk te gebruiken als werkplek is afkomstig van Jan Lowin IJzerman (.) en Marijn Ruijl (r.). Wouter van Reeven (m.) van De Jagerstee in Epe stelt zijn vakantiepark hiervoor beschikbaar. © Hans van de Vlekkert

Thuiswerken kan ook in een huisje op een Veluws vakantiepark: te huur per dagdeel

Thuiswerkers die even het huis willen ontsnappen en een rustig plekje zoeken om te werken, kunnen vanaf dit weekend hun intrek nemen in een recreatiewoning op de Veluwe. Vijf vakantieparken bieden thuiswerkers de mogelijkheid om voor een dagdeel een huisje te huren.

 1. Zien! Exclusieve filmbeelden van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’
  PREMIUM
  video
  11

  Zien! Exclusieve filmbeel­den van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’

  Vier jaar lang lag hij verstopt in de bossen van de Veluwe. Filmmaker Cees van Kempen maakte een uniek document over de terugkeer van de wolf in Nederland. Hij slaagde erin welpen op de Veluwe vast te leggen, de dynamiek van de roedels en het opmerkelijke aanpassingsvermogen van de wolf aan de Nederlandse omstandigheden. Het levert een unieke film op die in februari in première gaat. Wij hebben exclusief de eerste beelden én spraken de maker.
 2. Boer Kees (67) uit Vaassen: ‘Waarom mag ik stacaravan met brandschade niet vervangen?’
  PREMIUM

  Boer Kees (67) uit Vaassen: ‘Waarom mag ik stacaravan met brandscha­de niet vervangen?’

  Bijna 200 euro per week brengt-ie normaal gesproken op, de stacaravan van boer Kees van Mossel op minicamping De Rollekoot in Vaassen. Een geiserbrandje maakte hem echter kort voor het toeristische seizoen onbewoonbaar. De 67-jarige boer wil 'm zo snel mogelijk vervangen. ,,Dat mag echter niet van de gemeente Epe’’, zucht hij. ,,Terwijl ik de huur nodig heb om m’n weidevee te onderhouden.’’

Veluwe