Volledig scherm
Hoofdweg, Emst © Google streetview

Tweede inloopavond Hoofdweg Emst

EMST - Voor inwoners van Emst en andere geïnteresseerden houdt de gemeente Epe woensdagavond een tweede inloopbijeenkomst over de herinrichtingsplannen van de Hoofdweg en een deel van de Vaassenseweg.

De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur en wordt gehouden in kerkelijk centrum De Hoeksteen van de Hervormde Gemeente Emst aan de Vaassenseweg 1.

De gemeente zal tijdens de avond het definitieve ontwerpplan laten zien en aanwezigen kunnen hun mening geven over de voorgestelde materialen voor de herinrichting. In het definitieve ontwerpplan zijn opmerkingen verwerkt van bewoners en andere belanghebbenden die de eerste inloopbijeenkomst hebben meegemaakt. Ook is naar aanleiding van de eerste bijeenkomst het ontmoetingsplein voor de Hervormde Gemeente nader vormgegeven.

Vooruitlopend op de herinrichting van de weg worden de bestaande kabels en leidingen langs de Hoofdweg en de Vaassenseweg spoedig al vervangen. De nutsbedrijven voeren de werkzaamheden uit vanaf 24 oktober. Dit kan overlast veroorzaken. Vertegenwoordigers van de nutsbedrijven zijn tijdens de inloopbijeenkomst aanwezig om vragen te beantwoorden.

Veluwe