Het draaiorgel met bijpassende dansers won de wisselbeker in Vaassen. Dat betekende feest voor de mensen van speeltuin- en wijkvereniging De Kouwenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het draaiorgel met bijpassende dansers won de wisselbeker in Vaassen. Dat betekende feest voor de mensen van speeltuin- en wijkvereniging De Kouwenaar. © Hans van de Vlekkert

Vaassen loopt uit voor carnavalsoptocht

De carnavalsoptocht in Rossumdaerp was gisteren weer een groot succes. In vergelijk met andere momenten dit weekeinde hield het weer zich ook uitstekend. De wisselbeker ging naar speeltuin- en wijkvereniging De Kouwenaar.

 1. Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territorium uit
  PREMIUM
  video

  Deze exclusieve beelden bewijzen het: de wolven op de Noord-Veluwe breiden hun territori­um uit

  Dat de wolven op de Noord-Veluwe op verkenningstocht zijn, bleek onlangs al uit drollen die werden gevonden op plekken die voorheen nog wolf-vrij waren. Nu zijn er ook bewegende beelden die bewijzen dat de roedel hun Veluwse territorium uitbreidt. Boswachter Lennard Jasper Staatsbosbeheer Noord-Veluwe stelt ze namens het Wolvenmeldpunt beschikbaar. ,,Dit zijn beelden waar we niet op hadden gerekend.’’
 2. Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

  Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

  Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Steven uit Epe zit na de uitzending van zondag, waarin te zien was hoe boerin Annemiek hem wegstuurde, met een ontplofte mailbox. Hij kreeg zo veel berichten van kijkers, dat hij ze nog niet allemaal heeft kunnen lezen. Volgens de redactie van de boerendatingshow gaat het om ‘lieve berichtjes’ die Steven via de mail en social media ontvangt en is hij totaal overdonderd.

Veluwe