Luchtfoto van de Veluwse Bron in Emst. Het ontbijthotel moet rechts van de Viskweekweg komen, net buiten de foto. foto Van de Biezen
Volledig scherm
Luchtfoto van de Veluwse Bron in Emst. Het ontbijthotel moet rechts van de Viskweekweg komen, net buiten de foto. foto Van de Biezen

Veluwse Bron mag ontbijthotel bouwen

DEN HAAG/EMST - Omwonenden en recreatieondernemers bij het Kievitsveld in Emst hebben vergeefs bij de Raad van State geprotesteerd tegen de bouw van een ontbijthotel door wellnessresort de Veluwse Bron in Emst. Dit blijkt uit een uitspraak die woensdag bekend werd.

 1. Liegende wethouder Scholten dubbel onder vuur in Epe. ‘Twee keer geel is rood’
  PREMIUM
  VIDEO

  Liegende wethouder Scholten dubbel onder vuur in Epe. ‘Twee keer geel is rood’

  De liegende wethouder Robert Scholten krijgt donderdag niet één maar twee debatten voor de kiezen, waarin hij zich moet verantwoorden voor de gemeenteraad van Epe. Aanleiding daarvoor zijn nieuwe onthullingen over Scholten afgelopen zaterdag in de Stentor. Voor zover bekend is het de eerste keer dat de raad een wethouder in één vergadering twee keer op het matje roept voor een integriteitskwestie.
 2. Toch weer faillissementen op de Veluwe. En die kunnen heel zuur zijn...
  PREMIUM

  Toch weer faillisse­men­ten op de Veluwe. En die kunnen heel zuur zijn...

  Toch weer zakelijke faillissementen op de Veluwe... Dat een sloper uit Emst en een bedrijf in dakwerken uit Nunspeet bankroet zijn verklaard is tijdens de coronacrisis haast een bijzonderheid. Sinds de pandemie het land plat legde en de overheid steunmaatregelen nam schrompelde het aantal faillissementen ineen. Schuldeisers die hun geld niet krijgen beginnen zich echter weer wat harder op te stellen, ziet curator Hajo Coumou.
 1. Freddie Mercury verkondigt verlichtende boodschap in Kampen
  Play

  Freddie Mercury verkondigt verlichten­de boodschap in Kampen

 2. Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"
  Play

  Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"

Veluwe