Hollandse Hoogte / ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Verdachte zakenvrouw in grote fraudezaak beent boos rechtszaal uit, notaris ‘deed wat zij bedacht’

Ze wilde uitstel, ze wraakte de rechtbank: toch begon vandaag de strafzaak tegen de van grootschalige fraude en oplichting verdachte zakenvrouw Annique B. Onder meer vanuit Epe zou ze gefraudeerd hebben, waardoor uiteindelijk een zakenman 1,5 miljoen euro verloor.

0 reacties

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Wachtgeld opgestapte wethouder in Epe maakt emoties los bij partij Nieuwe Lijn
  PREMIUM
  Poll
  14

  Wachtgeld opgestapte wethouder in Epe maakt emoties los bij partij Nieuwe Lijn

  Het wachtgeld van de opgestapte Eper wethouder Michiel Wiersinga maakt veel emoties los bij diens partij Nieuwe Lijn. In een statement op zijn Facebookpagina klaagt de grootste fractie in de Eper gemeenteraad over suggestieve en onjuiste berichtgeving in deze krant. Die meldde dat Wiersinga het recht op 144.630 euro wachtgeld verwierf, doordat hij zijn ontslag indiende na drie maanden plus een paar dagen wethouder te zijn geweest. Met het statement oogst de partij vrijwel geen bijval, maar een stroom van kritiek.

Veluwe