Robert Dijkman inspecteert het dan kurkdroge hoofdveld van KCVO in 2010. Vooral dankzij zijn inzet ligt er nu kunstgras.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Dijkman inspecteert het dan kurkdroge hoofdveld van KCVO in 2010. Vooral dankzij zijn inzet ligt er nu kunstgras. © Archief/Cees Baars

Voetbalvereniging in Vaassen krijgt ongekende dreun: clubicoon Robert Dijkman (68) overleden

Zelden zal er bij KCVO zo gelaten gereageerd zijn op een nederlaag van de hoofdmacht als zondag in en tegen Holten (2-1). Buiten de lijnen leed de Vaassense voetbalclub namelijk een nog veel groter verlies. Clubicoon Robert Dijkman overleed op 68-jarige leeftijd.

4 reacties

 • Reinder Bosch

  2 maanden geleden
  De voetbalfamilie van KCVO zal het moeten stellen zonder haar " huisvader". Robert heeft veel betekend voor de sport. Natuurlijk voor KCVO, maar zeker ook voor de andere verenigingen in de Gemeente.
 • R. de Vries

  3 maanden geleden
  Bij deze, onze deelneming met het grote verlies van Robert. Heel veel sterkte gewenst met het verlies voor nu en in de toekomst. Fam: W.Schakelaar.
 • Annette Groenewold

  3 maanden geleden
  Wat verdrietig! ☘️ Deze man had de bijzondere vaardigheid om je een goed gevoel te geven. Hij luisterde, was rustig, en zorgde dat je wat opstak van Wiskunde (gek genoeg ook mijn beste vak). Kortom een hele fijne man. 💫 Sterkte voor de nabestaanden! 🍀
 • Arjan Hummel

  3 maanden geleden
  Een enorm verlies voor voetballend Vaassen. Mede namens Vios gecondoleerd met dit verlies. Sterkte voor alle betrokkenen.