Volledig scherm
De site van camping Helfterkamp

Weer nominatie voor camping Helfterkamp

VAASSEN - Camping De Helfterkamp in Vaassen is opnieuw genomineerd voor de titel Kampeer- en/of Bungalowbedrijf van het jaar.

De verkiezing is een initiatief van Recron, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland.

Ook vorig jaar werd De Helfterkamp genomineerd voor deze titel, die tot stand komt op basis van stemmen van het publiek. Zaterdag 15 oktober sloot de stembus voor 2016 en nu zijn er vijf landelijke nominaties bekendgemaakt, onder wie dus De Helfterkamp. De concurrentie voor de titel komt van recreatiecentrum De Paalberg in Ermelo, camping Zonneweelde in het Zeeuwse Nieuwvliet (winnaar 2015), recreatiecentrum Besthmenerberg in Ommen en recreatiepark Samoza in Vierhouten.

De uiteindelijke winnaar van de verkiezing wordt tijdens de algemene ledenvergadering van Recron, op woensdag 23 november, bekend gemaakt.

Publiek heeft op internet niet alleen gestemd op de naam van een bedrijf, maar ook konden gasten van de verschillende bedrijven hun mening gegeven over de gastvrijheid, de voorzieningen, de hygiëne en de omgeving en de activiteiten en tips van het bedrijf.

Dat De Helfterkamp een gerede kans op de overwinning maakt, blijkt uit het feit dat de camping in 2001 de titel van de Recron ook al eens won. Camping De Helfterkamp wordt sinds 2012 geleid door de eigenaren Bart en Kirsten Looijmans.

Veluwe