Volledig scherm
Dennis Wiltink toen hij zijn eerste cd-single uitdeelde. © Hans van de Vlekkert

Wiltink viert jubileum in theaterzaal De Heerd

EPE/HEERDE - Zaterdag 26 november is het zover. Dan staat Wiltink stil bij het feit dat het alweer tien jaar geleden is dat hij voor het eerst als zanger een podium beklom. Om dat moment te vieren geeft hij een jubileumconcert in de theaterzaal van het Heerder dorpshuis.

Epenaar Dennis Wiltink besloot daarom zijn 10-jarig jubileum als zanger ook te vieren in een theater: in De Heerd.

10-jarig jublieum
Het begon allemaal met zingen in kleine kring, maar via feesten en partijen en steeds grotere festiviteiten, drong Wiltink inmiddels door tot de subtop van de Nederlandstalige zangers. Het jubileumconcert in Heerde zal voor een groot deel in het teken staan van zijn 10-jarig jubileum en van zijn succesvolle afgelopen jaar. In 2016 gaf Wiltink niet alleen tweemaal een concert voor een uitverkochte zaal in Orpheus in Apeldoorn, maar ook zijn uitgebrachte singles scoorden goed.

Gehandicapte broertje
Gedurende de jubileumavond wordt de Epenaar muzikaal begeleid door een band. Zijn nieuwe single 'Je bent wie je bent' zal ook uitgebreid aandacht krijgen. Het is een lied dat Wiltink voor het grootste deel zelf schreef voor zijn verstandelijk gehandicapte broertje. "We hebben al snel vooroordelen over anderen en vooral over mensen die er 'anders' uitzien. Daarover gaat deze single", zegt Wiltink.

Het concert in Heerde begint op 26 november om 20.00 uur. Een toegangskaartje kost 13,50 euro en is te reserveren via www.denniswiltink.nl.

Veluwe