Volledig scherm
De twee auto's botsten frontaal op elkaar in Epe. Links in beeld de derde auto die gekanteld in de berm ligt. © Stefan Verkerk / News United

Zwaar ongeluk met drie auto's in buitengebied Epe

UpdateEen bestelauto en een personenauto zijn vanmiddag op de Soerelseweg (N795) bij Epe frontaal op elkaar gereden. Ook een derde auto raakte betrokken en belandde gekanteld in de berm.

Het zware ongeluk gebeurde rond 16.20 uur. Vermoedelijk belandde één van de betrokken auto's door nog onbekende oorzaak in de berm, waarna door een schrikreactie of uitwijkmanoeuvre één van de andere auto's op de verkeerde weghelft terecht kwam. 

Gewonden

Vier ambulances kwamen na het ongeval ter plaatse. Eentje is inmiddels met een gewonde met spoed naar het ziekenhuis. Over eventueel letsel bij andere inzittenden is nog geen duidelijkheid.

De weg is tussen de rotonde bij Tongeren en de A28 bij Nunspeet afgesloten voor verkeer. Er is een omleiding via 't Harde ingesteld.

  1. Van Epe richting Boerengat en Schapenbout; geen probleem vindt Werners Rare Music Shop
    PREMIUM

    Van Epe richting Boerengat en Schapen­bout; geen probleem vindt Werners Rare Music Shop

    Wie net als voorheen even een gebroken snaar wil vervangen bij Werners Rare Music Shop, moet daar voortaan een aardig ritje voor maken. Nu de deuren van de winkel in Epe na vijfenhalf jaar noodgedwongen zijn gesloten, hebben eigenaar Werner van Ettinger en zijn partner Majorie Kemps een nieuw onderkomen gevonden. Op welgeteld twee uur en 41 minuten rijden van het oude postkantoor van Epe.

Veluwe