Volledig scherm
De brandende auto op de A28 © Incidenten in Harderwijk

Auto in brand op A28 bij Ermelo, ruim een uur vertraging

updateVerkeer op de A28 tussen Zwolle en Amersfoort heeft vanmiddag veel hinder gehad van een akkefietje tussen de afrit Ermelo en Strand Nulde. Daar stond een auto in brand. Er ontstonden files in beide richtingen, die inmiddels zijn opgelost. 

De brand ontstond iets na 14:00 uur vanmiddag op de rijstroken richting Amersfoort. Wat de oorzaak is, is niet bekend. Er stond al snel drie kwartier vertraging vanwege het ongeluk. De rechterrijstrook werd afgesloten om de brandweer de ruimte te geven. Later ontstond ook de aan de andere kant andere van de weg, richting Zwolle een flinke file. De weg is inmiddels weer vrij. 

  1. Waarom is fraude met biodiesel erg? Het is ‘stuitende zelfverrijking’, over de rug van het milieu
    PREMIUM

    Waarom is fraude met biodiesel erg? Het is ‘stuitende zelfverrij­king’, over de rug van het milieu

    ‘De Veluwse Vetkoning’ Cees B. werd vorig jaar door zakenblad Quote nog neergezet als een van de vijfhonderd rijkste mensen van Nederland (met een geschat vermogen van 130 miljoen euro). Maar justitie stelt dat de ondernemer (51) uit Harderwijk een flink deel van dat vermogen bij elkaar heeft geharkt ten koste van het milieu. En zijn Kamper vet- en biodieselimperium? Dat staat op omvallen.

Veluwe