Automobilist scheurt door tuin en knalt tegen boom in Ermelo

videoEen automobilist in Ermelo is vanmiddag van de weg geraakt, dwars door een tuin heen gereden en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen. De Buitenbrinkweg is inmiddels afgezet, de schade na de crash is groot. 

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 13.00 uur. De automobilist reed dwars door een tuin heen en knalde daarna hard tegen een boom. Het motorblok werd uit de auto geslingerd en vloog vervolgens in brand. Een bewoner heeft het motorblok geblust. 

De bestuurder van de auto is met de schrik vrijgekomen, de auto zelf is total-loss. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. 

Volledig scherm
na een eenzijdig ongeval in Ermelo was de auto total loss © Damian Ruitenga / News United
  1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
    PREMIUM

    Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

    Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.

Veluwe