Volledig scherm
Beide auto's raakten bij de botsing op de Leuvenumseweg bij Ermelo zwaar beschadigd. © News United / Alfred Ruitenga

Bestuurder lichtgewond na botsing twee auto's bij Ermelo

Bij een botsing tussen twee auto's op de Leuvenumseweg in Ermelo is een van de inzittenden gewond geraakt. Een automobilist wilde vanaf een zijweg de Leuvenumseweg oprijden en zag daarbij een van links naderende auto over het hoofd. 

Beide voertuigen raakten bij de klap zwaar beschadigd. Aanvankelijk werd ook gemeld dat een inzittende bekneld in zijn auto zat, maar dat bleek mee te vallen. De brandweer hoefde niet in actie te komen om de inzittende te bevrijden. Een oudere bestuurder raakte licht gewond, maar zijn bloedende wond kon ter plekke behandeld worden door de ambulancemedewerkers. 

 1. Handtekening is mooiste beloning voor jonge figurant bij opnames paardenfilm van Britt Dekker in Ermelo
  PREMIUM
  video

  Handteke­ning is mooiste beloning voor jonge figurant bij opnames paarden­film van Britt Dekker in Ermelo

  Stil zijn, wachten, aanwijzingen opvolgen en je ogen uitkijken. Dat is zo ongeveer de rol van een figurant. In een van de rijhallen van het hippisch centrum van de KNHS zitten er deze dinsdag zo'n tweehonderd op de tribune. Ze kijken hoe presentatrice en YouTubster Britt Dekker op haar paard George haar rondjes rijdt voor de lens van de camera. Ermelo is een paar dagen het decor voor haar nieuwe film Whitestar.
 2. Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’
  PREMIUM

  Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’

  Zo’n honderd jaar geleden streken de eerste kampeerders neer op de Veluwe. Campings bestonden in die tijd nog niet, dus werd de tent - of wat daarvoor moest doorgaan - opgezet in een willekeurig stuk bos of op het land van een welwillende boer. ,,Je kunt de Veluwe gerust de bakermat van het kamperen in Nederland noemen’’, zegt Hans Buiter, verenigingshistoricus van de ANWB.

Veluwe