Op het landgoed Staverden, met rechts het kasteel en middenonder de brasserie, lopen dit voorjaar heel veel wandelaars. Brasserie Staverden gaat ze een picknick-to-go aanbieden.
Volledig scherm
Op het landgoed Staverden, met rechts het kasteel en middenonder de brasserie, lopen dit voorjaar heel veel wandelaars. Brasserie Staverden gaat ze een picknick-to-go aanbieden. © Brasserie Staverden

Brasserie Staverden verzint nieuwe formule voor wandelaars: picknick-to-go

Brasserie Staverden presenteert vanaf nu tot 6 april elke vrijdag tot en met zondag een afhaalpicknick, als variant op de gebruikelijke lunch in de horecazaak.

Katherine Haklander van Brasserie Staverden: ,,We zien de laatste dagen bijzonder veel wandelaars in het park rond het kasteel. Het landgoed is een mooie plek om te wandelen, dat weten de mensen, maar het lijkt nu nog drukker dan anders. En niemand kan bij ons koffie komen drinken, want we zijn noodgedwongen dicht. Daarvoor hebben we nu een oplossing bedacht.’’

Picknick-to-go noemt Brasserie Staverden deze nieuwe service. Het horecabedrijf stelt een picknickmand samen naar de wensen van de klant, die vooraf een reservering doet. De brasserie belt met de mensen die een reservering maken om de wensen te inventariseren. De picknick bestaat uit belegde sandwiches, zoetigheden, hartige hapjes en fruit. Ook koffie en huisgebak is af te halen. 

De klanten kunnen kiezen of ze een meeneemvariant willen in een papieren zak, of een picknick in een mand die ze weer komen terugbrengen. Bij het afhalen betalen ze met de pin bij een medewerker.

Reserveren kan via een mail aan brasserie@beleefstaverden.nl of via telefoon 085-4864001.

Veluwe