Fractievoorzitter Bart van der Knaap moet vertrekken bij BurgerBelangen Ermelo, vindt het bestuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter Bart van der Knaap moet vertrekken bij BurgerBelangen Ermelo, vindt het bestuur. © Bram van de Biezen

BurgerBelangen Ermelo royeert fractievoorzitter Bart van der Knaap vanwege steun andere partij: ‘Verraad’

Heibel in de tent bij BurgerBelangen Ermelo. Het bestuur van de partij heeft fractievoorzitter Bart van der Knaap in het zicht van de raadsverkiezingen per direct geroyeerd omdat hij steun uitspreekt voor een nieuwe lokale partij. Hij is van plan dat aan te vechten. Het is onzeker hoe zijn laatste weken in de gemeenteraad gaan verlopen.

1 reactie

 • S.T. Meneer den uil

  6 maanden geleden
  Voor mij voelt het als verraad naar Bart van der Knaap. Bart heeft zich 20 jaar geweldig ingezet voor Ermelo. Nu wordt hem geen waardig afscheid gegund door een haantje die niet kan wachten totdat hij in de spotlichten mag gaan staan. Steun uitspreken voor nieuwkomers waar je mee wilt gaan samenwerken is wat anders dan niet loyaal zijn aan je eigen partij!! Rudolf Sterenberg Oud Ermeloër.
 1. Corona verstoort voorbereiding op allerbelangrijkste muziekwedstrijd
  PREMIUM

  Corona verstoort voorberei­ding op allerbe­lang­rijk­ste muziekwed­strijd

  Twee jaar corona heeft een zware wissel getrokken op muziekverenigingen. De organisatie van het deze week in Kerkrade begonnen prestigieuze Wereld Muziek Concours merkt het maar al te goed. Er zijn minder deelnemers aan de wedstrijden voor fanfares, harmonie, showbands en slagwerkensembles. Al heeft de organisatie niet te klagen over de inbreng uit Overijssel en Gelderland en Flevoland met twaalf verenigingen.

Veluwe