Restaurant LazyTiger is eigendom van een vennootschap in handen van Gertjan Tomassen. Hij is ook de baas van Tomassen Duck-To.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant LazyTiger is eigendom van een vennootschap in handen van Gertjan Tomassen. Hij is ook de baas van Tomassen Duck-To. © Ruben Schipper / archief

Buurt is eendenslachterij in Ermelo zó beu dat de baas nu een parkeerprobleem heeft bij z'n restaurant

Het Ermelose hoofdpijndossier over Tomassen Duck-To blijft niet beperkt tot de eendenslachterij. Zelfs het parkeren bij een restaurant in de buurt ligt door het jarenlange conflict rond het bedrijf onder druk. Met 75.000 euro aan dwangsommen wil de gemeente afdwingen dat Gertjan Tomassen de parkeersituatie bij restaurant LazyTiger verandert. Die is nu in strijd met de regels.

20 reacties

 • Dirk-jan Kouwen

  2 maanden geleden
  In het algemeen is de regelgeving (te) ver door geslagen in Nederland. en zijn de bureaucraten niet meer in staat om nuchter en zelfstandig te kunnen beslissen. Ipv dankbaar te zijn voor alle +punten van een bedrijf zoals werk en dus geld voor mensen die bij een bedrijf werken en dat met open armen ontvangen gaan ze bedenken wat ze juist niet mogen doen. Dat word gestimuleerd door ons (de werknemer) omdat er jaloezie/afgunst heerst door het geld dat ze verdienen. Leef en laat leven kan niet meer
 • Hans Kuypers

  2 maanden geleden
  Dit soort problemen met eendenslachterijen in Ermelo speelde al in de jaren '80 van de vorige eeuw. Toen al weigerde de gemeente Ermelo al op te treden en werden de milieumedewerkers van de buurgemeente door de toenmalige regionale Inspectie milieuhygiëne gevraagd poolshoogte te nemen bij die bedrijven
 • Gerrit Zeevat

  2 maanden geleden
  Volgens mij mag je wel op de weg parkeren als er geen parkeerverbod is. En anders zou ik Gertjan adviseren de restaurant gasten te laten parkeren bij de slachterij en ze op laten halen door een busje ofzo. Even bellen naar het restaurant als je op de parkeerplaats staat. Maar die mevrouw is al jaren bezig met ondernemertje pesten. Maar gelukkig zijn de meeste mensen in Nederland het linkse geluid en beetje beu.
 • M.H. van den Brink

  3 maanden geleden
  Beste Aartje van! Looijengoed, als de burgemeester met de stichting wil praten, ga ik ervan uit dat het om meer dan één persoon gaat. En al was het maar een persoon, dan nog moet iedereen zich gewoon aan wet- en regelgeving houden. Ook Tomassen.
 • Imur Angel

  3 maanden geleden
  Wel eens van een boomerang gehoord? En als je een gift doet, maar daar iets voor terug verwacht, hoe heet dat ook alweer?