Coronavoorschriften blijken soms onwerkbaar.  Zo heeft camping De Haeghehorst de manier van reserveren voor het binnenbad helemaal moeten omgooien. Nu werkt het wel.
Volledig scherm
PREMIUM
Coronavoorschriften blijken soms onwerkbaar. Zo heeft camping De Haeghehorst de manier van reserveren voor het binnenbad helemaal moeten omgooien. Nu werkt het wel. © Rob Voss

De Haeghehorst in Ermelo: ‘Een camping runnen met coronavoorschriften is lastiger dan je denkt’

Een camping runnen in het hoogseizoen en dan ook nog eens te maken krijgen met coronavoorschriften is niet makkelijk. Bij camping De Haeghehorst in Ermelo was het even puzzelen, maar na wat aanpassingen functioneert alles. Het zoeken loont.

  1. Succesvolle avond in Ermelo tijdens campingtour Paceshifters
    PREMIUM
    video

    Succesvol­le avond in Ermelo tijdens camping­tour Paceshif­ters

    De zomer van 2020 leek een muziekloze zomer te worden. Festivals werden massaal afgelast en bands zagen hun agenda leeg geveegd worden. Ook de Zwols-Wijhese rockband Paceshifters, bestaande uit de broers Paul en Seb Dokman en Jesper Albers, zag haar optredens in rook opgaan. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloten ze het over een andere boeg te gooien: een campingtour. Vrijdagavond was camping In de Rimboe het podium voor een intiem concert.

Veluwe