Aan de Chevallierlaan in Ermelo komt mogelijk een drie verdiepingen tellende parkeergarage, waarvoor de bomen (rechts op de foto) moeten wijken. Buurtbewoners zijn niet blij mee, dus zijn ze een petitie gestart. Raymond Voskes, Dorothee Rood en Christel Drees.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Chevallierlaan in Ermelo komt mogelijk een drie verdiepingen tellende parkeergarage, waarvoor de bomen (rechts op de foto) moeten wijken. Buurtbewoners zijn niet blij mee, dus zijn ze een petitie gestart. Raymond Voskes, Dorothee Rood en Christel Drees. © BRAM VAN DE BIEZEN

De vraag is: willen we hoge oude bomen of een drie verdiepingen tellende parkeergarage in het centrum van Ermelo?

Buurtbewoners van de Chevallierlaan in Ermelo zijn zo geschrokken van de plannen voor de bouw van een 11 meter hoge parkeergarage voor hun deur, dat ze een petitie zijn begonnen. Bijna 800 mensen hebben hun handtekening al gezet onder het protest.

 1. Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noordwest-Veluwe, negen gemeenten doen mee
  PREMIUM

  Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noord­west-Veluwe, negen gemeenten doen mee

  De opvang en het transport van dieren in nood wordt vanaf dit jaar op de Noordwest-Veluwe geregeld door één dierenopvang en één dierenambulance-organisatie. Robin Schalij van Dierencentrum de Ark in Harderwijk heeft daarover afspraken gemaakt met de alle gemeenten in de regio. Met name voor Putten een verademing, waar ze de afgelopen jaren al twee ambulancediensten versleten.
 1. Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af
  Play

  Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af

 2. Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'
  Play

  Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'

Veluwe