Bewoners van Ermelo hebben opnieuw aangedrongen op een aansluiting van de Horloseweg in Ermelo op de rotonde in de Groene Zoomweg in Harderwijk. Vlnr: Heidi Daenen, Willemijn van der Boon, Peter Mik en Cora van Eijsden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van Ermelo hebben opnieuw aangedrongen op een aansluiting van de Horloseweg in Ermelo op de rotonde in de Groene Zoomweg in Harderwijk. Vlnr: Heidi Daenen, Willemijn van der Boon, Peter Mik en Cora van Eijsden. © Ruben Schipper Fotografie

Een afstandje van minder dan 100 meter, maar rotonde in Harderwijk is onbereik­baar voor mensen uit Ermelo

Wanneer gaat er nu eindelijk een verbindingsweg komen van Ermelo naar Harderwijk via de Groene Zoomweg? Bewoners van de Horloseweg en Kasteel Groot Horloo in Ermelo willen graag een aansluiting op de vlakbij gelegen rotonde aan de Groene Zoomweg in Harderwijk en hebben daar deze week opnieuw aanvragen voor ingediend bij de gemeenten Harderwijk en Ermelo.

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 2. Ultiem protest tegen sluiting dagbesteding Wezep: ‘Haal ons alsjeblieft niet uit elkaar’
  PREMIUM

  Ultiem protest tegen sluiting dagbeste­ding Wezep: ‘Haal ons alsje­blieft niet uit elkaar’

  Boos en verdrietig zijn ze, cliënten van de dagbesteding van Interakt Contour in Wezep. Ze voelen zich de dupe van een besluit van die organisatie om te stoppen met een deel van de dagbesteding, omdat ze ‘niet aan de knellende nieuwe eisen van de Veluwse gemeentes kan voldoen’. Met een stil protest hopen de bewoners het doemscenario - dat de hechte groep uit elkaar valt - alsnog te kunnen keren.
 1. Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier
  Play

  Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier

  10 mei
 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Veluwe