Medewerkers van Ecotax Beveiligingstechniek bouwen beveiligingsdraden met schrikdraad rond eendenslachterij Tomassen Duck-To in Ermelo, om indringers tegen te houden. Aanleiding is een brandstichting in mei 2020 bij het bedrijf. Operationeel directeur Jeroen IJzerman van Tomassen Duck-To: ‘dierenactivisten moeten van ons terrein af blijven’.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van Ecotax Beveiligingstechniek bouwen beveiligingsdraden met schrikdraad rond eendenslachterij Tomassen Duck-To in Ermelo, om indringers tegen te houden. Aanleiding is een brandstichting in mei 2020 bij het bedrijf. Operationeel directeur Jeroen IJzerman van Tomassen Duck-To: ‘dierenactivisten moeten van ons terrein af blijven’. © Ruben Schipper Fotografie

Eendenslachterij Tomassen in Ermelo beveiligt terrein met hoogvoltage schrikdraden tegen dierenactivisten

Het terrein van eendenslachterij Tomassen Duck-To in Ermelo lijkt een onneembare burcht te worden, nu het bedrijf wordt beveiligd met 7000 Volt sterke elektriciteitsdraden. Sterke schrikdraden moeten dierenactivisten en indringers buiten de deur houden. Aanleiding: op 28 mei 2020 stak een dierenactivist vijf vrachtwagens in brand bij Tomassen.