Personeel van Tomassen Duck-To doopte Ermelo al eens om tot Duckstad. Burgemeester en wethouders stellen de eendenslachterij nu in staat om vijf jaar lang in de huidige omvang te blijven werken.
Volledig scherm
PREMIUM
Personeel van Tomassen Duck-To doopte Ermelo al eens om tot Duckstad. Burgemeester en wethouders stellen de eendenslachterij nu in staat om vijf jaar lang in de huidige omvang te blijven werken. © Archief, Bram van de Biezen

Ermelo maakt illegale situatie bij eendenslachterij legaal terwijl gemeenteraad nog dubt. Hoe zit dat?

updateBurgemeester en wethouders van Ermelo hebben Tomassen Duck-To vergunningen verleend waarmee de eendenslachterij vijf jaar lang een deel van zijn complex kan blijven gebruiken, wat volgens de rechter tot dusver in strijd was met de regels. Deze week werd bekend dat B en W dit besloten, terwijl de gemeenteraad nog dubt over een totale vergunning voor het bedrijf. Hoe zit dat?

1 reactie

  • Jo Buitenhuis

    5 maanden geleden
    Tja, ik verwacht dan ook helemaal niks van de gemeente Ermelo. We weten allemaal dat dit niet deugt, toch krijgen die grootste schurken hun zin. Laf, slecht voor het milieu en corrupt. Kortom, misdaad loont maar weer eens en hiermee wordt een heel verkeerd voorbeeld gegeven aan de burger.