Snackbar 't Speuldje is gekozen tot beste cafetaria van Nederland bij horecaprijzen.nl. En dat is leuk. De tent wordt gerund door moeder en dochter Eveline en Isabel van den Broek, met hulp van Yasmine Duits.
Volledig scherm
PREMIUM
Snackbar 't Speuldje is gekozen tot beste cafetaria van Nederland bij horecaprijzen.nl. En dat is leuk. De tent wordt gerund door moeder en dochter Eveline en Isabel van den Broek, met hulp van Yasmine Duits. © Ruben Schipper Fotografie

Fans stemmen Snackbar ’t Speuldje naar titel ‘Beste cafetaria van Nederland’

Waarin een klein buurtschap groot kan zijn: de snackbar in Speuld is gekozen tot beste cafetaria van Nederland. Moeder Eveline en dochter Isabel van den Broek staan glimmend van trots in hun domein dat na de start vijftien jaar geleden ook dienst doet als een soort buurthuis. ,,We werken vooral aan een gezellig samenzijn.’’

 1. Vermoeden van vogelgriep in Randmeren bij Putten na vondst tientallen dode ganzen; wat moet je doen als je een dode vogel ziet?
  PREMIUM

  Vermoeden van vogelgriep in Randmeren bij Putten na vondst tientallen dode ganzen; wat moet je doen als je een dode vogel ziet?

  Hij zag in het nieuwe jaar al tientallen dode ganzen in het Nuldernauw, een van de Randmeren bij Putten. Onderzoek moet nog uitwijzen of de vogelgriep hier heeft toegeslagen, maar Peter Verdoorn heeft geen twijfel. Ook bij Sovon Vogelonderzoek gaan ze al uit van vogelgriep. Maar wat betekent dat? En wat moet je eigenlijk doen als je een dode vogel ziet?
 2. Kan Apeldoornse trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoernooi wippen?
  PREMIUM

  Kan Apeldoorn­se trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoer­nooi wippen?

  ,,Het is vooral lekkere spanning”, zegt Peter Wesselink. De Apeldoornse trainer van DVS’33 uit Ermelo, die zelf een verleden heeft bij Vitesse, maakt zich met zijn manschappen op voor de bekerwedstrijd tegen de Arnhemmers, dinsdagavond in het Gelredome. Natuurlijk hopen ze op een stunt. ,,We moeten zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven, dan kunnen er gekke dingen gebeuren.”

Veluwe