Er mocht vorige maand weer worden gefeest op ‘t Weitje in Ermelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Er mocht vorige maand weer worden gefeest op ‘t Weitje in Ermelo. © Café de Molenaer/archief

Feestgedruis op ’t Weitje in Ermelo teleurstelling voor omwonenden: ‘Kennelijk is er niets veranderd’

Heel even dachten de omwonenden van ’t Weitje in Ermelo dat ze waren verlost van de harde beats die tot laat blijven knallen. Totdat het feestgedruis na corona weer losbarstte en op Koningsnacht- en dag tot laat in de avond lawaai werd gemaakt. ,,Wat een kabaal. Kennelijk is er niets veranderd.’’

6 reacties

 • Marja Hoekstra-Louw

  1 maand geleden
  Ik denk dat de minima daar niet wonen of een enkele. Dus er zijn er maar een paar feesten per jaar. Tijden zijn bekend. Plan een avondje weg.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Mensen doe niet zo moeilijk. Iedereen heeft toch af en toe een feestje nodig. Anoniem commentaar mag wat mij betreft genegeerd worden. Jeanet Luteijn
 • Anne Noort

  1 maand geleden
  Zo af en toe een beetje leven in de brouwerij moet kunnen hoor. Als je echt niet tegen het geluid kan, dan kun je ook altijd voor een nachtje naar vrienden, familie of in een hotel of B&B gaan slapen. Heb jij je rust en een anders zijn of haar feestje. Of zoals al genoemd is oordopjes in doen. Die paar dagen per jaar, waar hebben we het over….
 • Fons Wielemaker

  1 maand geleden
  Dit vind ik zo'n onzin. Het is enkele dagen per jaar. Dat het niet veel meer dagen moeten worden begrijp ik, maar je moet elkaar af en toe ook iets gunnen. Daarbij staat het aantal klagers ongetwijfeld niet in verhouding met het aantal mensen dat een leuke dag/avond heeft gezien het grote aantal mensen dat die feesten altijd bezoekt. Hopelijk laat de gemeente z'n oren niet hangen en blijft Ermelo een dorp met een paar mooie evenementen.
 • De Vries

  1 maand geleden
  Jammer dat er niets meer mag en kan tegenwoordig! Iedereen heeft wel ergens last van! Wees wat toleranter en koop een paar oordopjes!

Veluwe