Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar een lichaam dat is gevonden in Ermelo. © Persbureau Heitink

Gevonden persoon in Ermelo stierf natuurlijke dood

updateIn Ermelo is een lichaam gevonden in de omgeving van de Kolbaanweg. De forensisch arts heeft geconcludeerd dat er sprake is van een natuurlijk overlijden. Dat meldt de politie. 

Van een misdrijf of ongeval is dus geen sprake. 

Stil

Het lichaam is vanmorgen vroeg gevonden langs het bospad in de hoek van de Kolbaanweg en de Horsterweg. Het is een doorsteek voor fietsers en wandelaars, die vanmorgen een andere route moesten kiezen. De politie was een paar uur bezig met het onderzoek ter plaatse. Een wandelaar vindt het een geruststellende gedachte, dat het in ieder geval geen misdrijf is geweest. ,,Het is heel triest natuurlijk, maar gelukkig is het geen misdrijf.’’ 

Meer informatie over het slachtoffer is nog niet bekend. 

Volledig scherm
Langs de Kolbaan is een lint gespannen. © Teake Dijkstra
  1. Buurt hangt spandoeken op in protest tegen migrantenhotel in Harderwijk: ‘Wat zijn de gevolgen voor ons?’
    PREMIUM

    Buurt hangt spandoeken op in protest tegen migranten­ho­tel in Harderwijk: ‘Wat zijn de gevolgen voor ons?’

    Ze zijn bang voor de gevolgen die het huisvesten van ongeveer 200 arbeidsmigranten in hun buurt met zich meebrengt. Over het nog te bouwen migrantenhotel aan de Goede Reede, op de grens van Harderwijk met Ermelo, is daarom volgens buurtbewoners het laatste woord nog niet gezegd. Ze hebben zich als actiecomité verenigd onder de naam ‘geengoedidee’. Eerste wapenfeit: spandoeken in de straat.

Veluwe