Wethouder Gert Jan van Noort in het gemeentehuis van Harderwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Gert Jan van Noort in het gemeentehuis van Harderwijk. © Ruben Schipper Fotografie

Harderwijkse wethouder Gert Jan van Noort voelt zich behoorlijk geraakt door de vragen over zijn integriteit

De Harderwijkse wethouder Gert Jan van Noort is persoonlijk gekwetst door de vragen die deze week op hem werden afgevuurd over zijn integriteit, zegt hij. Dat gebeurde naar aanleiding van een project van zijn aangetrouwde neef met microwoningen.

 1. Raad Ermelo worstelt met eigen rol om vertrouwen inwoners te herwinnen
  PREMIUM

  Raad Ermelo worstelt met eigen rol om vertrouwen inwoners te herwinnen

  De boze burgers bleven weg, maar in de tijdelijke vergaderzaal van de gemeenteraad in hotel Heerlickheijd van Ermelo weerklonk gisteravond wel hun frustratie. Raadsleden hadden hun wantrouwende vragen bij het onderzoek naar de hoofdpijndossiers overgenomen. Hoe betrouwbaar is het eindrapport als feiten ontbreken? Waarom was niet met oud-burgemeester Baars gesproken? Wat is precies de inbreng geweest van de wethouders?
 2. Pasto in Ermelo vertelt een appetijtelijk Italiaans verhaal
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  Pasto in Ermelo vertelt een appetijte­lijk Italiaans verhaal

  Mijn culinaire roots liggen in de Italiaanse keuken, dus ja, ik heb een zwak voor dat eten. Na vijf jaar succes in Berkel en Rodenrijs durven horecatijgers Ralph en Monique van Bekkum begin dit jaar een extra vestiging van Pasto in Ermelo te openen. Pasto, Italiaans voor maaltijd, is meer dan alleen pasta en pizza. Moderne Italiaanse gerechten, met traditionele smaken. In de Italiaanse keuken vertellen pure ingrediënten het verhaal, maar zorgt de kok voor het plot. Lukt dat niet, dan val je genadeloos door de mand.

Veluwe