Kappers dreigen te verzuipen. Om de noodklok te luiden is kapper Nero de Boer uit Ermelo een petitie gestart, die inmiddels 7.000 keer is ondertekend. De Boer heeft de petitie vorige week naar Wopke Hoekstra gestuurd.
Volledig scherm
PREMIUM
Kappers dreigen te verzuipen. Om de noodklok te luiden is kapper Nero de Boer uit Ermelo een petitie gestart, die inmiddels 7.000 keer is ondertekend. De Boer heeft de petitie vorige week naar Wopke Hoekstra gestuurd. © Ruben Schipper Fotografie

Kapper Nero krijgt 7000 keer bijval: petitie kappersbranche is noodkreet om coronasteun

Petitie voor de kappersbranche van Nero de Boer is in tien dagen 7200 keer ondertekend. Ermelose kapper hoopt op meer coronasteun voor zijn branche.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Veluwe