Het zicht is beperkt op oudejaarsavond. Op de A28 bij Ermelo waren meerdere voertuigen betrokken bij een kettingbotsing.
Volledig scherm
Het zicht is beperkt op oudejaarsavond. Op de A28 bij Ermelo waren meerdere voertuigen betrokken bij een kettingbotsing. © Damian Ruitenga

Kettingbotsing met zeker 8 auto's en een vrachtwagen: A28 bij Ermelo dicht

updateOp de A28 bij Ermelo is aan het begin van de avond een ongeluk gebeurd met acht of negen auto’s en een vrachtwagen.  Één auto vloog bij het ongeluk in brand. De A28 ging na de kettingbotsing  in de rijrichting Amersfoort op slot.

 1. Omwonenden sportcomplex De Zanderij in Ermelo zijn gebrekkige communicatie zat
  PREMIUM

  Omwonenden sportcom­plex De Zanderij in Ermelo zijn gebrekkige communica­tie zat

  De plannen voor het nieuw te bouwen sportcomplex op het terrein van De Zanderij beginnen vaste vormen aan te nemen. Tot ongenoegen van omwonenden, die zich keer op keer voor voldongen feiten geplaatst voelen. Daarom hebben zij zich verenigd in het Bewonerscollectief. Ze maken zich zorgen over de geplande parkeerplaats, maar storen zich bovenal aan de in hun ogen gebrekkige communicatie over het project.
 2. Freek Vonk na slangenbeet 11-jarige Liam op camping in Ermelo: ‘Doe mij nooit na’

  Freek Vonk na slangen­beet 11-jarige Liam op camping in Ermelo: ‘Doe mij nooit na’

  Een slangenbeet kan gevaarlijk zijn en zeer pijnlijk bovendien. Hiervoor waarschuwt bioloog Freek Vonk naar aanleiding van het hachelijke avontuur dat de 11-jarige Liam beleefde. De ‘mini Freek Vonk’ werd op een camping in Ermelo gebeten door een adder en lag vier dagen in het ziekenhuis. Freek benadrukt slangen toch vooral te laten glibberen. ,,Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: doe mij nooit na!”
 3. Onderzoek naar bestuurlijke perikelen in Ermelo gaat beginnen en stuit meteen al op kritiek
  PREMIUM

  Onderzoek naar bestuurlij­ke perikelen in Ermelo gaat beginnen en stuit meteen al op kritiek

  Met Paul Frissen en Martin Schultz gooien de gemeenteraad en de Commissaris van de Koning twee gerenommeerde professoren in de arena van bestuurlijk Ermelo. Zij gaan onderzoek doen naar de conflicten en het onderling wantrouwen die het lokale bestuur al een tijdje in hun greep houden. Kritiek op het onderzoek is er nu al: een groep betrokken Ermeloërs snapt er niks van dat burgers niet aan de tand worden gevoeld. ,,Het is een gemiste kans’’.

Veluwe