Volledig scherm
Laurens Plakmeijer © Telekids Musical School

Laurens (12) uit Ermelo mag met bekende musicalsterren het podium op

Voor Laurens Plakmeijer breekt een spannende periode aan. De twaalfjarige Ermeloër mag op zaterdag 29 juni één van de hoofdrollen vervullen tijdens ‘Stella in de sterren'. Dat betekent dat hij die dag samen met bekendheden als Jannemien Cnossen, Hymke de Vries en Daan van Rijssel op het podium staat van de Stadsschouwburg in Utrecht.

De ster van Plakmeijer rijst snel. Hij volgt pas één jaar zang-, dans- en toneellessen bij de TopClub in Amersfoort. Dat is één van de veertig vestigingen van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy.  Jaarlijks treden er leden van deze clubs met professionele musicalsterren op. 

Het Ermelose talent speelt de rol van Demi; één van de beste vrienden van Stella. ,,Een grote verantwoordelijkheid. Dat maakt het tegelijkertijd zo fantastisch leuk!”

  1. Waarom is fraude met biodiesel erg? Het is ‘stuitende zelfverrijking’, over de rug van het milieu
    PREMIUM

    Waarom is fraude met biodiesel erg? Het is ‘stuitende zelfverrij­king’, over de rug van het milieu

    ‘De Veluwse Vetkoning’ Cees B. werd vorig jaar door zakenblad Quote nog neergezet als een van de vijfhonderd rijkste mensen van Nederland (met een geschat vermogen van 130 miljoen euro). Maar justitie stelt dat de ondernemer (51) uit Harderwijk een flink deel van dat vermogen bij elkaar heeft geharkt ten koste van het milieu. En zijn Kamper vet- en biodieselimperium? Dat staat op omvallen.

Veluwe