Patty Sparkle overhandigde toenamalig burgemeester en raadsvoorzitter André Baars vorig jaar de brief en een regenboogvlag.
Volledig scherm
PREMIUM
Patty Sparkle overhandigde toenamalig burgemeester en raadsvoorzitter André Baars vorig jaar de brief en een regenboogvlag. © Gemeente Ermelo

LHBTI-gemeenschap Ermelo onthutst door reactie van SGP’er Snoek op regenbooghartjes: ‘Walgelijk’

De LHBTI-gemeenschap in Ermelo reageert onthutst op uitspraken van SGP-fractievoorzitter Frans Snoek. ,,Het is een gruwel voor God, dat gendergedoe’’, zei hij woensdag nadat er in zijn gemeente regenbooghartjes op SGP-verkiezingsposters waren geplakt. ,,Walgelijk’’, vindt drag queen Patty Sparkle die reactie. ,,Bijzonder kleinerend’’, vindt Mariëtte Raap van Village People. 

0 reacties

  1. Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’
    PREMIUM
    1

    Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’

    De foto’s betekenen veel voor Diane de Ru uit Apeldoorn. Ze bieden troost en een herinnering aan haar overleden zoontje Mees. Dat gevoel kent Hans Krudde uit Putten. Ook hij moest zijn zoontje laten gaan. Hij fotografeert voor de stichting Make a Memory. ,,Ik stond er niet bij stil dat een zwangerschap kan misgaan, laat staan dat er een stichting is die overleden baby’s fotografeert.”

Veluwe