Boeken, boeken en nog eens boeken. De bibliotheek in Ermelo is weer op voor 'afhalers'. Medewerkster Kim Huisman brengt de boeken naar de uitleenbalie.
Volledig scherm
PREMIUM
Boeken, boeken en nog eens boeken. De bibliotheek in Ermelo is weer op voor 'afhalers'. Medewerkster Kim Huisman brengt de boeken naar de uitleenbalie. © Ruben Schipper Fotografie

Linda uit Ermelo is dolblij dat ze voor haar kinderen boeken kan lenen in de 'afhaalbieb'

Na twee maanden kunnen de lezers weer boeken lenen van de bibliotheken, maar lekker snuffelen tussen de boeken dát is er nog niet bij. Het moderne zelfscansysteem is even geparkeerd, waardoor de medewerksters op de ouderwetse manier de boeken innemen en uitlenen.

  1. Succesvolle avond in Ermelo tijdens campingtour Paceshifters
    PREMIUM
    video

    Succesvol­le avond in Ermelo tijdens camping­tour Paceshif­ters

    De zomer van 2020 leek een muziekloze zomer te worden. Festivals werden massaal afgelast en bands zagen hun agenda leeg geveegd worden. Ook de Zwols-Wijhese rockband Paceshifters, bestaande uit de broers Paul en Seb Dokman en Jesper Albers, zag haar optredens in rook opgaan. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloten ze het over een andere boeg te gooien: een campingtour. Vrijdagavond was camping In de Rimboe het podium voor een intiem concert.

Veluwe