Volledig scherm
© ANP XTRA

Man uit Ermelo veroordeeld tot 30 maanden cel na ontucht met drie 14-jarige meisjes

Een 27-jarige man uit Ermelo is wegens ontucht met drie 14-jarige meisjes veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 30 maanden. De feiten werden gepleegd tussen april 2013 en april 2018 in onder meer Putten en Nunspeet. 

 1. Dierenartsen waarschuwen voor dodelijke kattenziekte in Ermelo en Harderwijk

  Dierenart­sen waarschu­wen voor dodelijke kattenziek­te in Ermelo en Harderwijk

  De kattenziekte, een dodelijk virus, is gesignaleerd in Ermelo en Harderwijk. Dierenartspraktijken uit de omgeving waarschuwen voor de ziekte die zeer besmettelijk is en een plotselinge sterfte kan veroorzaken bij niet-gevaccineerde katten. De dierenartsen roepen kattenbezitters op te controleren of hun binnen- en buitenkatten de juiste vaccinatie hebben gehad en bij twijfel contact met hen op te nemen.
 2. Edelherten zwemmen randmeer over naar Flevoland. LTO: ‘Als ze blijven, gaat de rekening voor de schade naar de provincie’
  PREMIUM

  Edelherten zwemmen randmeer over naar Flevoland. LTO: ‘Als ze blijven, gaat de rekening voor de schade naar de provincie’

  Een kleine kudde edelherten heeft zwemmend de oversteek gemaakt van de Veluwe naar Flevoland. Staatsbosbeheer is enthousiast over de nieuwe vestigingsplaats van de zeven herten. Landbouworganisatie LTO staat er niet om te springen. Als het aan de Flevolandse voorzitter Arnold Michielsen ligt, worden de dieren geweerd uit de provincie. ,,Anders gaat de rekening naar het provinciehuis.”

Veluwe