Wethouder Hugo Weidema (inzet) is nu verantwoordelijk voor het hoofdpijndossier rond eendenslachterij Tomassen Duck-To.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Hugo Weidema (inzet) is nu verantwoordelijk voor het hoofdpijndossier rond eendenslachterij Tomassen Duck-To. © Archief, Bram van de Biezen (inzet: gemeente Ermelo)

Omstreden besluit in eendendossier omhuld met vragen: waarom hield Ermelo het een week geheim?

Waarom hield de gemeente Ermelo een omstreden ontheffing voor eendenslachterij Tomassen Duck-To een week lang geheim? Dat blijft omgeven met vragen. Wat wethouder Hugo Weidema daarover meldde aan de gemeenteraad wringt met de feiten.

3 reacties

 • R. Reumer

  2 maanden geleden
  Een kind jokt over het aantal snoepjes dat het uit de pot heeft gepakt. Hier gaat t niet over jokken; het gaat over keihard liegen .... noem dat dan ook liegen
 • Mello Lorier

  2 maanden geleden
  Tomassen, de palletfabriek, de vleeswverwerker, allemaal dubieuze zaken waar één grote wolk van simmigheid omheen hangen. Dit klopt allemaal van geen kant. Is dit nu duidelijkheid en transparantie naar de burgers van Ermelo?
 • Ijme Woensdregt

  2 maanden geleden
  Heb je er lol in, Gep? Je zegt eigenlijk, en steeds weer, dat iedereen liegt. Is schofferend, je kwetst oprechte mensen en het dient wat mij betreft geen doel, je weet prima hoe besluitvorming werkt en wanneer het college vergadert. Dit stookt wel op, daar wordt in ermelo echt niemand wijzer van.
 1. Maria (22) uit Putten ging fietsen, maar kwam nooit meer thuis: ‘Dit is het moment om naar voren te stappen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Maria (22) uit Putten ging fietsen, maar kwam nooit meer thuis: ‘Dit is het moment om naar voren te stappen’

  Op een mooie augustusmiddag fietste ze weg en kwam ze nooit meer thuis: de 22-jarige Maria van der Zanden uit Putten. Bijna dertig jaar na haar vermissing looft de Peter R. de Vries Foundation een beloning van 250.000 euro uit voor de tip die leidt naar haar vindplaats. ,,We hopen dat iemand zijn geweten laat spreken. Dit is het moment om naar voren te stappen, Maria moet thuiskomen, bij haar vader.”
  Putten