Namens Stichting Doeh uitten Cora van Eijsden (midden) en Heidi Daenen (rechts) al eerder hun grieven bij de gemeente Ermelo over hoofdpijndossier Tomassen Duck-To.
Volledig scherm
PREMIUM
Namens Stichting Doeh uitten Cora van Eijsden (midden) en Heidi Daenen (rechts) al eerder hun grieven bij de gemeente Ermelo over hoofdpijndossier Tomassen Duck-To. © Ruben Schipper

Omwonenden Tomassen Duck-To willen weten wat ze van burgemeester Ermelo niet mogen weten over het eendenbedrijf

De geheime besprekingen eind juni in het gemeentehuis van Ermelo over hoofdpijndossier Tomassen Duck-To voeden het wantrouwen bij de Stichting Doeh. ,,Het is duister, duister, duister.’’ De stichting dringt aan op ‘een open gesprek’, voordat procedures over het mogelijk legaliseren van de activiteiten van het eendenbedrijf worden voortgezet.

5 reacties

 • Paul van den Brakel

  3 maanden geleden
  Je zal ooit maar naast een eendenslagerij zijn gaan wonen, om daarna tot de ontdekking te komen dat daar ook overlast van komt.. dat was vast niet te voorzien.. en toch ook bijzonder, dit is al de 3e Gemeenteraad en 2e burgemeester en weer deugen ze niet. Zou er iets mis gaan bij de Gemeenteraadsverkiezingen in Ermelo? 🤔
 • Ijme Woensdregt

  3 maanden geleden
  Mevr van Eijsden gaat verhuizen. Het huis in de achtertuin van Tomassen staat te koop voor een stevig bedrag. Ik weet niet of het lidmaatschap van stichting doeh bij de prijs inbegrepen is. Als een proces onder de rechter is het fatsoenlijk om niet in het openbaar zaken te bespreken. Kan je niet leuk vinden maar het toont beschaving je daarbij neer te leggen.
 • M.H. van den Brink

  3 maanden geleden
  Pappen en nathouden. Wim Sonneveld noemde dit in een conference die ging over een niet gewenste partner voor de dochter: " Rekken en erbij blijven." Rekken gebeurt, ondanks eerdere gerechtelijke uitspraken, al jaren.
 • TK Dijkstra

  3 maanden geleden
  Kennelijk niets veranderd na het installeren van een nieuwe gemeenteraad. De gemeente houdt zoals gewoonlijk de grote jongens de hand boven het hoofd. De omwonenden moeten het maar verdragen! Triest!
 • Jack vanvan van Santen

  3 maanden geleden
  Logisch dat eerst de juridische zaken worden afgewikkeld. Stemmingmakerij is er al genoeg geweest. Mevr. Van Eijsden maakt er een persoonlijke zaak van en wil alles beinvloeden. Laat het recht zijn werk doen en dan horen we het vanzelf.