Ewout Zevenbergen en het hekwerk waar de mast met een lengte van 25,5 meter moet komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ewout Zevenbergen en het hekwerk waar de mast met een lengte van 25,5 meter moet komen. © Bram van de Biezen

Onbegrip om plaatsing 5G-mast voor ingang landgoed: ‘Een middelvinger in ons gezicht’

Tot groot verdriet van eigenaar Ewout Zevenbergen (38) verrijst er binnenkort een 25 meter hoge sirenemast pal voor de ingang van zijn Landgoed Stakenberg in Elspeet. Onbegrijpelijk, vindt hij, omdat er op zijn terrein al een dergelijke paal staat. ‘Een doorn in het oog en een middelvinger in ons gezicht.’

6 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Is er alleen dáár plek om zo'n ding neer te planten? Voor wie eigenlijk? Voor de wolven die elkaar gaan appen waar er sappige schaapjes te vinden zijn? Maar ja, het IJsselmeer staat al vol lelijke windmolens, de Noordzee gaat er al aan, weilanden vol met zonnepanelen...jahaaa, Nederland wordt steeds 'groener'.
 • Dirk Brinkman

  2 maanden geleden
  Is het een plan of is het als besloten , maar altijd een protest indienen , of verplaatsing aanvragen.
 • Miranda Jansen

  2 maanden geleden
  Steeds vaker lees ik berichten van dingen: muren, palen, schuttingen enzovoort, die geplaatst worden zonder rekening te houden met de naaste bewoners. Volgens mij is dat helemaal niet toegestaan en moet je altijd toestemming vragen. Ik vind het asociaal als die dingen 'zomaar' geplaatst worden en dat men niet in gesprek gaat met de personen die wellicht benadeeld zouden kunnen worden en bij wie het uitzicht belemmerd wordt. Je kunt dan een andere locatie uitkiezen voor hetgeen je wilt plaatsen.
 • Teun van Unen

  2 maanden geleden
  @Cor Hafner. Natuurlijk willen we dat allemaal, maar wel ff je verstand gebruiken waar je de palen neerzet. Als we er nu eens één in jouw tuin zetten of hangen 'm ergens aan je huis ?
 • Egbert Goossen

  2 maanden geleden
  Is er geen betere plek dan bij de ingang van het landgoed??