Volledig scherm
PREMIUM
Timmer- en palletfabriek Ten Hove aan de Haspel (l). Aan de noordkant van het bedrijf ligt camping Jacarja. © Bram van de Biezen

Onderzoek naar verplaatsing palletfabriek Ten Hove duurt al vijf jaar

Hoewel het onderzoek al vijf jaar loopt, ziet de gemeente Ermelo nog steeds geen kans om het haalbaarheidsonderzoek te presenteren naar de mogelijkheden om palletfabriek Ten Hove aan de Haspel te verplaatsen.

De provincie Gelderland gaf in juli 2014 aan de gemeente Ermelo opdracht te onderzoeken of het financieel haalbaar is vier bedrijven aan de Haspel te verplaatsen naar een regionaal bedrijventerrein. Eén van die bedrijven is  Pallet- en timmerfabriek Ten Hove. De provincie acht een andere invulling van het bosrijke gebied wenselijk. Liefst met meer recreatie en natuur.

  1. Handtekening is mooiste beloning voor jonge figurant bij opnames paardenfilm van Britt Dekker in Ermelo
    PREMIUM
    video

    Handteke­ning is mooiste beloning voor jonge figurant bij opnames paarden­film van Britt Dekker in Ermelo

    Stil zijn, wachten, aanwijzingen opvolgen en je ogen uitkijken. Dat is zo ongeveer de rol van een figurant. In een van de rijhallen van het hippisch centrum van de KNHS zitten er deze dinsdag zo'n tweehonderd op de tribune. Ze kijken hoe presentatrice en YouTubster Britt Dekker op haar paard George haar rondjes rijdt voor de lens van de camera. Ermelo is een paar dagen het decor voor haar nieuwe film Whitestar.

Veluwe