De politie die massaal uitrukte naar het centrum van Ermelo had snel door dat het om loos alarm ging.
Volledig scherm
De politie die massaal uitrukte naar het centrum van Ermelo had snel door dat het om loos alarm ging. © Persbureau Heitink

Overval in Ermelo blijkt ‘ongelukje’ van bedreigde politica Caroline van der Plas

,,Positief ding: de noodknop werkt. Maar ik vind het heel vervelend dat de politie hierdoor in actie moest komen.’’ Zie hier het dubbele gevoel dat de Deventer politica Caroline van de Plas overhoudt aan ongelukkig incident in Ermelo waarbij zowat een heel politieteam uitrukte.

19 reacties

 • Ernst van Rossum

  2 maanden geleden
  We moeten ons de ogen uit de kop schamen dat politici zulke maatregelen nodig hebben om hun werk te doen. Of het nu Wilders of van de Plas is. Ook de commentaren hier zijn tenen krommend van sommigen
 • Bert Schillie

  2 maanden geleden
  Dat kunnen die stoere mannen wel, een vrouw met een beetje nuchter verstand onderuit halen. Stoer hoor mannen .
 • E. Lentekind- De Jong

  2 maanden geleden
  Pff, aandachttrekker…..straks wordt moeder weer ongerust….
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Mijnheer Moll , uw politieke voorkeur is duidelijk maar de achterban van deze mevrouw stelt niet veel voor dus politiek gezien nada. En nog wat sympathiseren met boeren die alles blokkeren en schade toebrengen aan andere bedrijfs en maatschappelijke groepen keur ik af maar BBB deed haar politieke voordeel hiermee. DENKT ZE.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  @http://f.Post: WAAR is ook dat Caroline een paar weken lang zichzelf weggecijferd heeft omwille van haar eigen veiligheid. En probeert u maar eens UIT de publieke belangstelling te blijven als u, volgens opiniepeilers, een even grote groei zult gaan doormaken als er door hen verwacht wordt. Komt bij dat de boodschap van BBB een tweeledige is: 1e, de politiek moet én kan gewoon beter, en 2e, boeren mentaal ondersteunen bij de niet stoppende gedwongen veranderingen in hun bedrijfsvoering.